Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Сервис за родитеље

Parental ControlsСервис за родитеље Гимназије омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Овде можете погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Прослава Дана просветних радника

Датум последње измене четвртак, 10 новембар 2016

Осмог новембра 2016. године, поред прославе Дана просветних радника, запослени Гимназије у Инђији, у друштву својих колега пензионера, испратили су у пензију колегиницу Веселинку Ућукало.

Опширније...

Прослава Дана примирја у I светском рату

Датум последње измене четвртак, 10 новембар 2016

Чланови географско-историјске секције Гимназије направили су амблем Наталијине рамонде за све ученике и запослене који ће носити у четвртак 10.11.2016.

Опширније...

Посета археолошком локалитету Винча и Београду

Датум последње измене четвртак, 10 март 2016

На основу плана рада за школску 2015-2016. године чланови географско-историјске  секције реализовали су посету археолошком локалитету Винча, конаку кнегиње Љубице и Саборној цркви у Београду.

Опширније...

Боја у ликовној уметности. Валер као средство обликовања

Датум последње измене петак, 12 фебруар 2016

 После наставних тема Импресионизам и Постимпресионизам, ученици четвртог разреда друштвеног смера применили су своје знање о бојама и комплементарним контрастима кроз практичну вежбу.

Опширније...

Нова опрема у информатичким кабинетима Гимназије

Датум последње измене четвртак, 26 новембар 2015

Гимназија у Инђији опремила је информатичке кабинете новом опремом, чиме су услови за унапређење образовања значајно побољшани

Опширније...

Стони тенис

Датум последње измене четвртак, 22 октобар 2015

Ученик трећег разреда наше школе Никола Ђурић освојио је прво место на општинском нивоу такмичења у стонoм тенису.

Опширније...

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .