Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Сервис за родитеље

Parental ControlsСервис за родитеље Гимназије омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Овде можете погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Посета Институту за нуклеарне науке "Винча"

Датум последње измене петак, 27 мај 2016

Ученици Гимназије, у пратњи професора хемије Биљане Мириловић и Драгана Аврамовића, посетили су 25. маја Институт за нуклеарне науке "Винча" и упознали се са мултидисциплинарним начином рада овог института.

25.5.2016. године, на Дан отворених врата, десетак ученика гимназије и два професора хемије посетили су Институт за нуклеарне науке „Винча“. Овом приликом, ученици и наставници присуствовали су многим предавањима из хемије, физичке хемије и физике. Обишли су и неколико сектора и лабораторију у оквиру Института. Ученици су изузетно задовољни овом посетом.

Наставни програм

Датум последње измене субота, 01 фебруар 2014

Стандарди

Преузми наставни програм

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .