Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Сервис за родитеље

Parental ControlsСервис за родитеље Гимназије омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Овде можете погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Б1 сертификат из немачког језика у Гимназији

Датум последње измене петак, 27 мај 2016

С поносом представљамо ученике који су први пут у нашој школи полагали испит из немачког језика за Б1 ниво. Да се подсетимо, у сарадњи Министaрства просвете Србије и Министарства просвете Немачке, сви ученици наше школе које уче немачки као други страни језик, стичу право да у четвртом разреду бесплатно полажу овај испит и добију европски признат сертификат на нивоу Б1.

Познати Немци који су научили српски језик

Датум последње измене недеља, 24 јун 2012

{youtube}YgOA9eMhtdo{/youtube}

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .