Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Сервис за родитеље

Parental ControlsСервис за родитеље Гимназије омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Овде можете погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Руска чајанка (Русское чаепитие)

Датум последње измене среда, 22 април 2015

ruska cajanka 01У петак 17. априла, ученици III2 и 20. априла ученици II2 , на часу руског језика направили су руску чајанку.

Опширније...

МАСЛЕНИЦА

Датум последње измене среда, 22 април 2015

IMG 20150220 144042У петак, 20. фебруара, ученици III2 на часу руског језика обележили су руски празник Масленицу. Масленица је један од најомиљенијих и највеселијих руских празника, који се сачувао још из паганских времена. Он се обележава широм Русије, у школама, на трговима , у кругу породице... То је древни празник који потиче од пре много векова; посвећен је пролећном доласку сунца, опроштају од зиме и сусрету са пролећем. Са доласком хришћанства у Русију, овај празник се прославља у седмици која претходи Великом посту, који Масленица и најављује.

Опширније...

Фестивал ЛЕпих Речи Тител – ФЛЕРТ

Датум последње измене среда, 22 април 2015

sdc12093Поводом Европског дана језика, Народна библиотека „Стојан Трумић“, “Друштво руско–српског јединства Тител“ и Скупштина општина града Тител, 22.09.2012. године организовали су такмичење на српском и руском језику за основце, средњошколце и студенте.

Опширније...

Квиз "Први у космосу"

Датум последње измене среда, 22 април 2015

Ученици наше школе успешно су учествовали у квизу „Први у космосу“.

Квиз се одржао 09.04.2011 год. у гимназији“ Ј.Ј.Змај“ у Н.Саду у организацији Руског центра. Руски центар ради на популаризацији руског језик и културе, као важног елемента светске цивилизације,  подржава програме учења руског језика у иностранству,  развија међукултурални дијалог и учвршћује разумевање и сарадњу међу народима.

Опширније...

Руски календар

Датум последње измене среда, 22 април 2015

Овде можете погледати руски календар.

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .