Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Књижевнa олимпијадa

Датум креирања: петак, 30 март 2018

 

На "Књижевној олимпијади", окружном нивоу такмичења, резултате за пролаз на следећи ниво такмичења постигле су ученице:

  • Маша Матијевић I4,
  • Кристина Вученовић I3,
  • Марија Рунић I3,
  • Анђела Тркуља I4,
  • Сара Дрча II1

и ученици

  • Михајло Радојевић II4и Јово Гужвић II4, који су имали директан пласман.

На окружни ниво такмичења из језика и језичке културе пласирала су се два ученика наше школе:

  • Наташа Стаменковић I4 и
  • Михајло Радојевић II4.

Честитамо ученицима и наставницама српског језика и књижевности Милани Лукић, Гордани Брзак и Драгици Савић!

 

Републичко такмичење из књижевности – Књижевна олимпијада

Датум креирања: среда, 25 мај 2016

Ученица другог разреда Хелена Теодоровић на републичком нивоу такмичења из књижевности Књижевна олимпијада, освојила је четврто место. Честитамо ученици и њеном ментору, професорки Драгици Савић.

 

Окружно такмичење из језика и језичке културе

Датум креирања: петак, 25 март 2016

Две ученице наше школе пласирале су се на окружни ниво такмичења из језика и језичке културе: Александра и Снежана Стаменковић. Окружно такмичење ће се одржати у Сремској Митровици 23. Априла 2016. године.

Желимо им успех у даљем току такмичења.

Зонска смотра рецитатора

Датум креирања: петак, 28 март 2014

Раде Обрадовић, ученик другог разреда Гимназије у Инђији учестоваће на покрајинском нивоу смотре рецитатора „Песниче народа мог". Такмичење ће се одржати 27. априла 2014. године, а Раде ће рецитовати песму „Монограм" Одисеја Елитиса.
Разговарали смо с њим и том приликом нам је рекао:

Опширније...

„Књижевна олимпијада“ – републички ниво такмичења

Датум креирања: петак, 28 март 2014

Две ученице другог разреда Гимназије у Инђији учествовале су на окружном нивоу такмичења из књижевности „Књижевна олимпијада". Такмичење је одржано 22. марта у Сремкој Митровици и ученица наше школе Душица Јовановић пласирала се на републички ниво такмичења који ће се одржати 11. маја 2014.
Желимо јој велики успех!

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .