Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Гимназија данас

Created: Thursday, 13 January 2011

gimnazija1Гимназија у Инђији је васпитно-образовна установа која припрема ученике за даље образовање на вишем и високом ступњу. Налази се у самом центру града, у саставу средњошколског центра у Инђији заједно са Техничком школом и школом за образовање ученика за услужне делатности. Заједно са тим школама користимо градску спортску халу, за извођење наставе и разних такмичења. Своје активности Гимназија обавља у једној згради укупне површине 2300 м², од тога просторија за наставу 1071 м², и то само у једној смени, јер школски простор користе и ученици средње школе «Др Ђорђе Натошевић».

Сваке школске године у школу се упишу нова четири одељења првог разреда и то два одељења друштвено-језичког смера а два одељења природно-математичког. Укупно школу похађа сваке школске године око 500 ученика у 16 одељења.

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .