Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Европски дан језика

Created: Friday, 28 September 2018

Поводом Европског дана језика Љубица Лукић и Тамара Миљанић, професорке енглеског и латинског језика, одлучиле су да овај дан обележе на другачији начин.

Read more ...

Презентација Факултета техничких наука из Новог Сада

Created: Wednesday, 28 March 2018

Нашу школу су 23.03. посетили студенти факултета ФТН, који су нашим ученицима представили свој факултет, информисали ученике о свему што их занима, а посебно припремама за пријемни испит.

 

Гости из иностранства

Created: Wednesday, 28 March 2018

Протекле недеље, од 17.03. до 24.03. наш град посетила су два госта из иностранства преко АФС програма за размену ученика.

 

Read more ...

Mеђународни џудо турнир у Београду

Created: Tuesday, 10 October 2017
У недељу 08.10.2017.године одржан је међународни џудо турнир у Београду на којем су учешће узели ученици Гимназије Јована Симић ученица II4,Николија Дудаш ученица I4 и Данило Јовичић ученик I1.
Наши гимназијалци били су веома успешни на овом турниру и освојили три медаље.
Јована Симић и Николија Дудаш су освојиле бронзу,а Данило Јовичић сребро.
Честитке професору Милану Кресојевићу и ученицима на постигнутом успеху!

Посета Руском дому

Created: Monday, 16 October 2017

У оквиру пројекта који се реализује у нашој школи „Обележавање 100 година од Октобарске револуције“, на иницијативу проф. руског језика Жељке Влаовић у сарадњи са проф. историје Снежаном Стећук и проф. географије Љиљаном Жижић, 13. октобра посетили смо Руски дом у Београду где смо одгледали филм Адмирал, који је прави бисер руске кинематографије.

Read more ...

Прослава Светог Саве

Created: Monday, 29 January 2018

Свети Сава, школска слава, слави се од 1840. године, када је то предложио Атанасије Николић, ректор Лицеја у Крагујевцу.
У нашој школи је тим поводом, 27. јануара 2018. године одржана приредба.

Read more ...

Фестивал науке „Један на један“

Created: Wednesday, 20 December 2017

Дана 16.12.2017. године реализована је посета једанаестом Фестивалу науке под слоганом „Један на један“.

Read more ...

Прослава Дана просветних радника

Created: Thursday, 10 November 2016

Осмог новембра 2016. године, поред прославе Дана просветних радника, запослени Гимназије у Инђији, у друштву својих колега пензионера, испратили су у пензију колегиницу Веселинку Ућукало.

Read more ...

Прослава Дана примирја у I светском рату

Created: Thursday, 10 November 2016

Чланови географско-историјске секције Гимназије направили су амблем Наталијине рамонде за све ученике и запослене који ће носити у четвртак 10.11.2016.

Read more ...

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .