Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Окружна смотра рецитатора

Датум креирања: среда, 14 март 2012

Окружна Смотра рецитатора под називом „Песниче народа мог" коју организује Министарство просвете Републике Србије у сарадњи са Покрајинским секретаријатом за културу из Новог Сада одржана је ове године 11.03.2012. године у Старој Пазови.

Photo0005На овогодишњој окружној Смотри у старијем узрасту (средње школе и КУД-ови) учествовало је укупно 33 рецитатора. Међу њима је као такмичар врсног талента наступила и ученица IV3 одељења Гимназије у Инђији, Теодора Марчета. Она је говорила стихове Мирослава Мике Антића „Посмртни марш кловнова".

Својом интепретацијом ова неспорно талентована ученица уз дугогодишњу помоћ њене менторке, професорке Драгице Савић Радоњић, изазвала је буран аплауз публике уз повике : „Браво!"

Избором стручног жирија у најбољих 12 рецитатора Теодора је обезбедила пласман на покрајинско такмичење Смотре рецитатора „Песниче народа мог" које ће се одржати 22.04.2012. године у Сечњу.Photo0007

Захваљујемо се Теодори за сав њен рад и труд у току овог четворогодишњег школовања у многим областима, уз напомену да је рецитовање њена „прва љубав" која датира још из основне школе.

Желимо јој пуно успеха у Смотри, а ако се пласира на републичко такмичење обећавамо дочек за памћење.

 

 

испред колектива

 проф. Драгица Савић Радоњић

Погодака: 940

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .