Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Изложба ликовних радова у школи

Датум креирања: среда, 30 април 2014

У Гимназији у Инђији 28. марта 2014. године одржана је изложба слика наших ученика. Своје радове приказали су Јован Глушица, ученик четврте године, Дуња Бановић, ученица друге године, и Ана, Ивана и Кристина Блануша, ученице прве године. Имали смо прилику да видимо њихове цртеже, слике и фотографије који су били постављени у ходнику наше школе. Такође смо разговарали и са серстрама Аном, Иваном и Кристином:

 

Колико дуго се бавите сликањем?
- Сликањем се бавимо 5 година.

Шта највише волите да сликате?
-Природу и портрете.

Да ли сте и раније имале изложбе ваших слика?
-Да, неколико пута смо своје радове излагале у „Кући Војновића", али и у тржном центру „Трејдјуник" у Инђији.

Која вам је омиљена техника?
- Уље на платну.

Да ли сматрате да би наша школа чешће требало да организује изложбе слика и цртежа наших ученика? Зашто?
- Да. Сматрамо да би требало више пажње посветити ликовном изражавању ученика и њиховим радовима,а самим тим и организовати изложбе, како би другим ученицима приближили свет ликовне уметности.

Желимо да што више људи има прилике да види ваше радове. Хвала вам на разговору.
- Хвала и вама.

 

Исидора Петровић I1

 

Погодака: 1026

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .