Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Ђурђевдан

Датум креирања: петак, 30 мај 2014

Као и сваке године, тако и ове, имали смо леп програм за „Ђурђевдан". Милица Јелић, професорка географије у пензији, кумовала је школи, па је за ову прилику припремила говор који је многе расплакао.

Програм је отворио школски хор „Ђурђевданском песмом". У даљем делу програма смењивали су се рецитатори и хор. Раде Обрадовић II-4, рецитовао је песму „Монограм" Одисеја Елитиса, са којом се пласирао на републички ниво смотре рецитатора. Милица Кртолица и Радован Проданић, ученици дрогог разреда, рецитовали су писма Оњегина и Татјане из дела „Евгеније Оњегин". Хор је извео две народне песме, „Играле се делије" и „Текла вода Текелија". Други део програма посвећен је пројекту школе „Голгота српског народа". Елена Барањ, ученица трећег разреда, водила је програм, а историјат о песми „Креће се лађа Француска", припремио је Марко Квргић, ученик I-2. Чули смо песме „Тамо далеко" и „Ово је Србија", које је певао хор и „Плаву гробницу" Милутина Бојића коју је рецитовала Сташа Блечић, ученица четвртог разреда. На крају, учесници су поздрављени громогласним аплаузом.

Исидора Петровић I1

Погодака: 1216

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .