Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Динар за образовање - Хуманитарна акција ученика Гимназије у Инђији

Датум креирања: понедељак, 16 јун 2014

Ученици наше школе одлучили су да помогну ученицима којима је потребна финансијска помоћ за куповину уџбеника и школског прибора.
Ученици су одлучили да се одвоје од дела свог џепарца и да на месечном нивоу донирају за куповину уџбеника којима би се служили ученици наше школе који нису у могућности да купе књиге.

Такође, поједини ученици ће поклонити своје књиге школи на крају школске године, а ученици четврте године су то већ учинили.
Акција траје до 20. јуна 2014. године.

Ваше мало некоме је много!

Погодака: 899

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .