Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Међународни дан мира, 21. септембар 2014. године

Created: Monday, 22 September 2014

Професорка психологије и грађанског васпитања Веселинка Ућукало и ученици друге године наше школе обележили су Међународни дан мира. Ученици су писали поруке мира које су изложене на огласној табли у ходнику Гимназије у Инђији. Најлепше поруке ђаци волонтери убациће у поштанске санучиће наших суграђана и на тај начин неком улепшати недељно преподне.

Поводом овог догађаја Милица Младеновић, ученица друге године, гостовала је на „Радио Телевизији Инђија".
„Драги наши суграђани, завирите у своје сандучиће, можда баш ви будете срећник који ће уживати читајући мудре мисли средњошколаца из вашег града."
Огласну таблу поставиле: Ана, Ивана, Кристина Блануша, Исидора Петровић и Екатарина Јовановић.
Ђаци волонтери: Екатарина Јовановић, Исидора Петровић, Мартина Жабчић, Александра Филиповић, Николина Поткоњак и Стефан Стошић.
Захваљујемо се на помоћи професорки српског језика и књижевности Милани Лукић.

 

dan mira slika1
dan mira slika2

dan mira slika3

dan mira slika4

dan mira slika5

Hits: 1703

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .