Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Међународни дан толеранције

Датум креирања: среда, 19 новембар 2014

Међународни дан толеранције обележили смо 16. 11. 2014. године. Учесници пројекта „Мултипликација – живети толерантно" имали су задатак да се више информишу о раду претходних генерација. Како је пројекат трајао девет година, овогодишњи учесници пројекта добили су задатак да пронађу што већи број бивших учесника и да осмисле питања на која ће они одговорити. Желели смо да сазнамо како они са дистанце од неколико година виде сам пројекат и своје учешће у њему.

Интервјуи су показали да је знање и искуство које су стекли као учесници пројекта „Мултипликација – живети толерантно" било корисно и да су могли да га примене како у даљем животу тако и у професионалном развоју и каријери.
Резултати поводом обележавања Међународног дана толеранције ученици су изложили на огласној табли.
Oгласну таблу су уредили: Мартина Жабчић, Александра Филиповић, Ивона Младеновић, Николина Поткоњак и Миливоје Ашћерић.

dan tolerancije 1

dan tolerancije 2

dan tolerancije 3
dan tolerancije 4
dan tolerancije 5
dan tolerancije 6
dan tolerancije 7

 

Александра Филиповић II3

Николина Поткоњак II3

Ивона Младеновић II3

Мартина Жабчић II3

Погодака: 620

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .