Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Нова година у Гимназији у Инђији

Датум креирања: петак, 02 јануар 2015

Ученици наше школе обележили су приредбом завршетак првог полугодишта ове 2014/15. школске године. Елена Барањ, Раде обрадовић, Мирјана Барићак, Анђела Станић, Михаило Шепа и Александар Живковић припремили су новогодишњу представу.

Овом приликом подељени су и пакетићи које су родитељи припремили за своје малишане.
Сви смо уживали у новогодишњој чаролији и припремили се за оно што нас очекукје у наредном периоду: снег, песма, свећице, славља...

srecna nova 2015 godina

Мирјана Барићак III1

Погодака: 1494

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .