Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

ЂУРЂЕВДАН У ИНЂИЈСКОЈ ГИМНАЗИЈИ

Датум креирања: петак, 15 мај 2015

11 copyКао и сваке године ученици наше школе припремили су приредбу поводом прославе Ђурђевдана, школске славе. Музички програм припремио је школски хор уз подршку наставника музичког васпитања Младена Шкорића, а за културно-уметнички програм побринули су се ученици првог разреда уз помоћ професорке српског језика и књижевности Драгице Савић Радоњић.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 copy
2 copy
3 copy
4 copy
5 copy
6 copy
7 copy
Погодака: 692

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .