Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Стони тенис

Датум креирања: четвртак, 22 октобар 2015

Ученик трећег разреда наше школе Никола Ђурић освојио је прво место на општинском нивоу такмичења у стонoм тенису.


„Такмичење је било веома напорно. У финалу сам играо против Уроша Грковића, било је тешко, али победио је онај који је имао више среће, наравно ја. Поручио бих осталим такмичарима да се боље припреме за следећу годину, јер овако ми је било досадно; или боље не… и следеће године да будем први“, кроз смех нам је рекао Никола.

 

Никола са професором Миланом Кресојевићем   Untitled1
Погодака: 701

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .