Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Фестивал науке „Један на један“

Датум креирања: среда, 20 децембар 2017

Дана 16.12.2017. године реализована је посета једанаестом Фестивалу науке под слоганом „Један на један“. Циљ извођења посете био је да се код ученика развија активно учење, жеља за експерименталним учењем и да се подстакне интересовање за различите научне активности ван школе тј. да се на науку укаже као на неодиљиви део свакодневног живота и да се отвори инспиративни, нов и свеж поглед на различите научне области.

Уз експлозивне експерименте, спортске аутомобиле, мерење брзине трчања у односу на животиње и занимљиве садржаје из природних и друштвених наука ученици су уживали у јединственој научној авантури пуној изазова.
Највеће интересовање ученика било је за покретање мотора и укључивање сијалице својом енергијом али и тренирањем својих мишића и рефлекса уз малу помоћ науке. 
Будући бруцошу су имали прилику да поразговарају лично са студентима и професорима одређених факултета и института (рударско–геолошки, стоматолошки, биолошки, саобраћајни криминалистика, психологија и сл..) о питањима која их интересују а која су у вези са предстојећим уписом и њиховим опредељењем за студије.

Погодака: 400

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .