Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Посета Руском дому

Датум креирања: понедељак, 16 октобар 2017

У оквиру пројекта који се реализује у нашој школи „Обележавање 100 година од Октобарске револуције“, на иницијативу проф. руског језика Жељке Влаовић у сарадњи са проф. историје Снежаном Стећук и проф. географије Љиљаном Жижић, 13. октобра посетили смо Руски дом у Београду где смо одгледали филм Адмирал, који је прави бисер руске кинематографије.

Били смо и у руској цркви Св. Тројице на Ташмајдану где је сахрањен генерал Врангел, а обишли смо и споменик цару Николају II Романову који је подигнут 2014. године. У склопу географско-историјске секције били смо и у Српској академији наука и уметности на изложби „Српско уметничко наслеђе на Косову и Метохији: идентитет, значај, угроженост“. Ученици су имали и слободно време у нашој престоници и вратили су се кућама весели, срећни и поносни јер су дали учешће у очувању дугогодишњег српско-руског пријатељства.

Погодака: 398

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .