Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Mеђународни џудо турнир у Београду

Датум креирања: уторак, 10 октобар 2017
У недељу 08.10.2017.године одржан је међународни џудо турнир у Београду на којем су учешће узели ученици Гимназије Јована Симић ученица II4,Николија Дудаш ученица I4 и Данило Јовичић ученик I1.
Наши гимназијалци били су веома успешни на овом турниру и освојили три медаље.
Јована Симић и Николија Дудаш су освојиле бронзу,а Данило Јовичић сребро.
Честитке професору Милану Кресојевићу и ученицима на постигнутом успеху!
Погодака: 343

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .