Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Гости из иностранства

Created: Wednesday, 28 March 2018

Протекле недеље, од 17.03. до 24.03. наш град посетила су два госта из иностранства преко АФС програма за размену ученика.

 

Тања, девојчица из Русије и Ђовани, дечак из Италије, били су гимназијалци на недељу дана. Они су дошли у Србију у августу 2017. и похађају програм који траје годину дана. Тања је смештена у једној породици у Аранђеловцу, а Ђовани у Ћуприји. Дошли су у нашу земљу са циљем да науче наш језик и сазнају нешто више о култури, традицији и животу српског народа. У оквиру пројекта који траје годину дана, један од задатака је био да бораве на другом крају Србије да би стекли нова искуства и упознали разноликост наше земље. Пут их је довео у Инђију. Док су похађали наставу заједно са ученицима Гимназије, стекли су заиста дивне утиске. Сви професори су се потрудили да часове учине што занимљивијим да би се наши гости осећали добродошло. Потрудили смо се да их упознамо са неким од наших честих активности, као сто су одлазак у Руски дом и у позориште. После занимљиве и испуњене радне недеље, спаковали су кофере и вратили се у своје градове. Ми се надамо да су са собом понели лепе утиске и да ће нас посетити поново пре него сто се врате у своје земље. Гимназија је још једном показала да су врата ове школе увек отворена за све оне који желе да је посете.

Hits: 468

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .