Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Европски дан језика

Created: Friday, 28 September 2018

Поводом Европског дана језика Љубица Лукић и Тамара Миљанић, професорке енглеског и латинског језика, одлучиле су да овај дан обележе на другачији начин.

Ученици су у сарадњи са професорком енглеског језика на занимљив начин обележили овај дан. Подељени у групе од којих је свака група представљала једну европску земљу. Такмичили су се у игри речи где је било потребно да се именују појмови из одређених области а да сви почињу истим почетним словом које је насумично изабрано. Време за игру било је ограничено на 120 секунди. У оба одељења победу су оствариле групе које су представљале Мађарску.

Професорка Тамара Миљанић организовала је час латинског језика у кући Војновића.

"Дошла сам до идеје да на овај дан променим окружење на које су ученици навикли и доведем их у галерију. Причали смо о подели европских језика, важности и утицају латинског и понављали оно што смо до сада учили на часу."

 

Hits: 1355

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .