Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Измене Правилника о наставном плану и програму

Created: Monday, 21 November 2011

Образовно-васпитни процес у Гимназији се одвија на основу наставног плана и програма за природно-математички и друштвено-језички смер (Правилник о наставном плану и програму за гимназију).

 

Овде можете преузети Правилник о изменама и допунама Правилника о наставном плану и програму за гимназију за друштвено-језички и природно-математички смер (без општег смера).

Правилник је објављен у "Службеном гласнику РС - Просветни гласник", бр. 7/2011 од 27.10.2011. године.

Hits: 2087

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .