Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

ECDL сертификати за врло добре и одличне ученике

Created: Tuesday, 27 May 2014

ECDL (European Computer Driving Licence) је независан стандард којим се на нивоу ЕУ и целог света дефинише јединствен оквир информатичких знања и вештина корисника рачунара. ECDL сертификат потврђује способност за коришћење рачунара и основних програмских апликација у свакодневном раду.

Овај сертификат је признат у целом свету и врло често се наводи као обавезан додатни услов на сајтовима за тражење запослења као и у самим огласима за запошљавање. Велики број органа државне управе као и државних и приватних фирми захтева од својих запослених неки од ECDL сертификата. 

Наша школа добила је званичну лиценцу ECDL тест центра што омогућава да ученици гимназије који имају закључну оцену 4 или 5 из предмета Рачунарство и информатика добију неки од ECDL сертификата (ECDL Start, ECDL Core или ECDL Profil). Остали ученици који желе сертификат морају да прођу допунску проверу знања.

Школа као лиценцирани тест центар може да спроводи обуку, организује курсеве и врши тестирање ученика са слабијим оценама, других лица у школи као и свих осталих лица у свом региону за потребе полагања ECDL тестова и добијање ECDL сертификата.

Најбољи ученици гимназије овим су стекли право да неки од ECDL сертификата добију по цени 85% нижој од тржишне.

poster ecdl skole

Више информација о ECDL-у.

Заинтересовани могу да се јаве на адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hits: 3392

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .