Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Нови распоред часова од 20.01.2021.

Created: Tuesday, 19 January 2021

Нови распоред часова који важи од 20.01.2021. можете погледати овде

Обавештење о полагању државне матуре - пилот полагање

Created: Wednesday, 14 October 2020

 РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Аутономна покрајина ВОЈВОДИНА

Г И М Н А З И Ј А

 И н ђ и ј а, Трг Слободе 2а        

Број: 931.Датум: 13.10.2020.

Тел/факс: 022/555-095

Адреса е-поште: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Гимназија у Инђији
ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОЛАГАЊУ ДРЖАВНЕ МАТУРЕ - ПИЛОТ ПОЛАГАЊЕ

 

Полагање опште матуре 2022. године ће бити организовано за ученике садашњег трећег разреда Гимназије и они ће уједно бити прва генерација која ће на овај начин полагати матуру. Полагаће се 2 обавезна предмета (српски језик и књижевност и математика) и ученици ће бирати још један или више предмета са листе предмета која ће бити истакнута. Тест из сваког предмета ће садржати по 40 задатака, обухватаће градиво све четири године школовања и полагање ће трајати 4 сата.

Read more ...

Нови распоред часова од 14.09.2020.

Created: Sunday, 13 September 2020

Нови распоред часова од 14.09.2020. можете погледати овде

Списак уџбеника у школској 2020/2021. години

Created: Friday, 28 August 2020

Списак уѕбеника можете видети овде

Списак ученика I разреда по одељењима

Created: Friday, 21 August 2020

Списак ученика I разреда по одељењима у школској 2020/2021. години је истакнут на огласној табли Гимназије на II спрату. Сви заинтересовани ученици и родитељи/старатељи могу подгледати списак сваког радног дана.

Обавештење о издавању потврда и уверења

Created: Monday, 20 July 2020

Обавештавамо све родитеље и ученике Гимназије, да за све административне послове (потврде, уверења, и друго...), за време летњег распуста, могу доћи у секретаријат школе сваке среде од 8 до 12 часова.

Обавештење за родитеље, односно законске заступнике ученика о упису у I разред гимназије

Created: Wednesday, 01 July 2020

Обавештавамо Вас да је од ове године омогућенa пријавa за упис ученика у средњу школу преко Портала еУправа.

  • Попуњавањем пријаве за упис ученика у средњу школу на Порталу еУправа, родитељ/други законски заступник уноси податке који су школи неопходни за упис ученика у средњу школу. Ако искористите ову могућност за пријаву, не морате долазити у школу.

 

  • Родитељи/законски заступници ученика који не искористе услугу преко Портала еУправа морају доћи у школу, али нема потребе да доносе било који документ у папирном облику (изводе, потврде о пребивалишту и лекарско и сл.). У том случају је потребно попунити папирну пријаву за упис коју добијате у школи.

Портал Министарства просвете за онлајн наставу

Created: Sunday, 22 March 2020

Поштовани ученици, материјалима на Порталу Министарства просвете за онлајн наставу можете приступити кликом на овај линк.

Потребно је да се пријавите и направите налог за приступ Порталу.

 

Материјалима за средње школе на РТС планети можете приступити ОВДЕ

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .