Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Заједнички састанак за родитеље првака

Created: Friday, 24 August 2018

1 01 Small

Заједнички састанак за родитеље првака (који су се у први разред уписали школске 2018/2019. године) одржаће се у понедељак 27. августа у 18.00 h у просторијама Гимназије.

Како је речено на упису, присуство је обавезно, јер се ученици том приликом опредељују за изборне програме које ће похађати. Информације о изборним програмима које школа нуди налазе се у материјалу који сте добили при упису, као и на сајту школе. За сва додатна питања можете се обратити одељењским старешинама и предметним наставницима на самом састанку.

Hits: 377

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .