Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Обавештење о обустави образовно-васпитног рада у Гимназији због епидемије грипа

Датум креирања: уторак, 11 фебруар 2020

Обавештавају се ученици и запослени у Гимназији да је Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине донео одлуко да се Прекида васпитно образовни рад у установама образовања и васпитања, предшколским установама, основним и средњим школама на територији Аутономне покрајине Војводине у периоду од 12. фебруара закључно са 21. фебруаром 2020. године, због безбедности и здравља деце, ученика и запослених, а услед регистровања интензитета вируса грипа изнад епидемијског прага.
Први радни дан је понедељак 24.02.2020. године у послеподневној смени и по редовном распореду часова.

С’ поштовањем,
Директор Гимназије у Инђији,

Милан Кресојевић, проф.

Погодака: 22

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .