Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Римски цареви рођени на тлу Србије

Created: Wednesday, 02 February 2011

Пројекат је реализован у три дана, среда 13, четвртак 14 и петак 15.10.2010. године у Културном центру Инђије.

Поред уводног дела, први дан је презентовано седам римских царева и пет римских градова, односно локалитета.

Други дан презентовано је још седам римских царева и још два града тј. локалитета.

Трећи дан презентована су три римска цара и два римска града на тлу данашње Србије. Истог дана приказан је и ревијални део са досеткамa из живота римских царева. Комплетну презентацију пратила је сцена на видео биму где су приказане бронзане главе царева о којима се говори, као и локалитети који се излажу.

Read more ...

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .