Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Осликавање платоа и Летња школа фракталног цртања

Created: Thursday, 16 June 2022

Ученици наше школе су у оквиру предмета уметност и дизајн учествовали у пројекту "Осликавање платоа" код галерије Куће Војновић, у сарадњи са Културним центом и Општином Инђија.

Наша ученица Ања Анђелковић освојила је прво место на конкурсу за најбоље идејно решење за осликавање платоа . Наши вредни ученици су потпуно променили изглед платоа! Направили смо прелеп кутак за уживање и одвијање разних манифестација у току лета.
Једна од њих је "Летња школа фракталног цртања" која ће се одржавати прве и последње среде у јулу и августу од 1800-2000 и ту настављамо наше дружење. Школа је бесплатна, материјал је обезбеђен. Дођите да уживамо заједно!

 

Погледај на Фејсбуку

WWF иницијативa “Биодивови”

Created: Wednesday, 17 November 2021

Ученица трећег разреда (III4) наше школе, Драгана Вученовић, у сарадњи са професорком биологије, Драганом Милошевић Чакић, учествовала је у WWF-ом (World Wide Fund for Nature) пројекту под називом: “На младима клима остаје”.
Након конкурса, Драгана је примљена на пројекат и са три девојке из тима: Милицом Јовановић – ученицом четвртог разреда природно-математичког смера гимназије у Зајечару, Милом Антоновић – ученицом четвртог разреда Oxford Sixth Form College у Британији и Mилицом Ристичевић – студенткињом Фармацеутског факултета у Београду је основала иницијативу “Биодивови” која се бави заштитом биодиверзитета у нашој земљи.
Иницијатива “Биодивови” се спроводи на више начина, а то је: преко друштвених мрежа Instagram-a и Facebook-a, снимања podcast-a и учествовањем у телевизијским емисијама, као и излагању на омладинским климатским форумима.

Read more ...

Дан примирја у Првом светском рату

Created: Wednesday, 10 November 2021

Према одредбама Закона о државним и другим празницима у Републици Србији („Сл. гласник РС“, бр. 43/01, 101/07 и 92/11), државни празник Републике Србије је Дан примирја у Првом светском рату, који се празнује 11. новембра.
Дан примирја је државни празник који се обележава сваког 11. новембра, датума на који нисмо превише обраћали пажњу све до 2012. године, кад је и званично почео да се прославља.

Read more ...

Ноћ истраживача 2020.

Created: Monday, 30 November 2020

Ученици другог разреда наше школе Огњен Живковић, Матеја Борковић, Драгана Вученовић и Ана Веселиновић у сарадњи са професорком физике Данијелом Јовановић и професорком биологије Драганом Милошевић Чакић представљали су нашу школу на 11. европској "Ноћи истраживача".

Read more ...

Европски дан језика

Created: Friday, 27 September 2019

У нашој школи, 26. септембра 2019. године, поводом Европског дана језика одржан низ активности и радионица на свим часовима страних језика. Главни циљ обележавања овог дана била је промоција учења језика као и важност подизања свести о културолошкој разноликости у Европи.

Read more ...

Посета Крупњу

Created: Thursday, 25 October 2018

Чланови географско-историјске секције реализовали су посету Крупњу.
Излет је реализован 17.10.2018. године. На пут је кренуло 16 ученика. Водиле су их професорке Лиљана Жижић и Снежана Стећук.

Read more ...

Посета музеју

Created: Wednesday, 17 October 2018

 

У пратњи наставнице физике Биљане Булатовић, 06. октобра реализована је посета Техничким музејима и Галерији природњачког музеја у Београду.

Read more ...

Посета активиста Црвеног Крста Инђије Гимназији

Created: Tuesday, 18 September 2018

У понедељак, 17. септембра нашу школу посетили су активисти из Црвеног Крста Инђије.

Read more ...

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .