Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Ноћ истраживача 2020.

Датум креирања: понедељак, 30 новембар 2020

Ученици другог разреда наше школе Огњен Живковић, Матеја Борковић, Драгана Вученовић и Ана Веселиновић у сарадњи са професорком физике Данијелом Јовановић и професорком биологије Драганом Милошевић Чакић представљали су нашу школу на 11. европској "Ноћи истраживача".

Опширније...

Европски дан језика

Датум креирања: петак, 27 септембар 2019

У нашој школи, 26. септембра 2019. године, поводом Европског дана језика одржан низ активности и радионица на свим часовима страних језика. Главни циљ обележавања овог дана била је промоција учења језика као и важност подизања свести о културолошкој разноликости у Европи.

Опширније...

Посета Крупњу

Датум креирања: четвртак, 25 октобар 2018

Чланови географско-историјске секције реализовали су посету Крупњу.
Излет је реализован 17.10.2018. године. На пут је кренуло 16 ученика. Водиле су их професорке Лиљана Жижић и Снежана Стећук.

Опширније...

Посета музеју

Датум креирања: среда, 17 октобар 2018

 

У пратњи наставнице физике Биљане Булатовић, 06. октобра реализована је посета Техничким музејима и Галерији природњачког музеја у Београду.

Опширније...

Посета активиста Црвеног Крста Инђије Гимназији

Датум креирања: уторак, 18 септембар 2018

У понедељак, 17. септембра нашу школу посетили су активисти из Црвеног Крста Инђије.

Опширније...

Стручно усавршавање наставника

Датум креирања: среда, 28 март 2018

Стручно усавршавање наставника као припрема за измене у оквиру реформе гимназије. Наставници ће проћи све потребне обуке за примену нових програма које ће Гимназија нудити будућим ђацима. Први семинар је био општи, док ће наредни бити усмерени на конкретне садржаје у оквиру стручних већа наставника.

 

 

Превенција насиља

Датум креирања: четвртак, 15 фебруар 2018

У Гимназији се одржавају едукативне радионице у циљу превенције насиља које води психолог Наташа Миљански. Радионице су замишљене тако да ученици све време учествују, анализирају, доносе закључке, смишљају одговоре у оквиру задатака и самостално их презентују. Циљ је и дискусија и изношење различитих ставова о овако важној теми.

Опширније...

Дани Милутина Миланковића

Датум креирања: среда, 11 октобар 2017

Час науке посвећен Милутину Миланковићу, путнику кроз васиону и векове, одржан је 10.октобра 2017.године на платоу ОШ у Старом Сланкамену.

Опширније...

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .