Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Прво место за Мару Боснић на тамичењу "RAF Challenge 2013"

Датум креирања: понедељак, 08 април 2013

Ученица Гимназије Мара Боснић из одељења IV3освојила је I место на овогодишњем такмичењу "RAF Challenge 2013" у организацији Друштва математичара Србије и Рачунарског факултета из Београда.

DSCN0191
Такмичење је одржано у две категорије уз учешће срењошколаца из целе Србије. На финалу такмичења је учествовало 30 средњошколаца.

Мара се такмичила у категорији где је задатак био да се направи презентација на тему "Рачунарство у облаку" и са својом презентациjом је освоила I место, као и следеће награде: netbook рачунар, антивирус NOD32 и једногодишњу претплату на часопис "Свет компјутера".

 

Погодака: 1978

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .