Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Фестивал науке

Датум креирања: петак, 13 децембар 2013

Посетили смо седми по реду Фестивал науке.
Право из универзума забаве и научне галаксије „Суперхероји науке" успешно су разбијали предрасуде и обарали погрешне теорије. Показали су нам да наука може и без баука, да научник може без мантила и наочара, а да занимљива открића могу да потекну и с позоришне сцене и из кафића.

Ванредно добрим огледима, презентацијама схватили смо да два јунака Знање и Забава, за које многи мисле да су непријатељи, представљају нераскидиво јединство. Наука је постала суперзабава. А како смо се забављали...

Погодака: 1327

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .