Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Посета Скупштини Србије

Датум креирања: среда, 03 децембар 2014

Сада већ традиционално, наша гимназија је организовала посету Скупштини Србије. Група ђака предвођена професорком психологије и грађанског васпитања Веселинком Ућукало, већ искусном организатору ваншколских активности, упутила се у раним јутарњим часовима, дана 18.10.2014. и провела у Београду едукативно преподне.

Љубазни водич упознао нас је са историјом и радом саме Скупштине. Прошетали смо кроз сале где заседа парламент, кроз свечане сале и кроз просторије које су дочекивале све појединце и колективе, који су славу Србије преносили и ван њених граница.

Просторије Скупштине добиле су нову димензију након што смо их видели својим очима, огромне и недостижне просторије много су мање него на екрану телевизора.

Ово је било једно дивно искуство које ће надамо се и следеће генерације имати прилику да искусе.

skupstina slika1

skupstina slika2skupstina slika3
skupstina slika4

Вукосава Јакшић IV3

Вукосава Јакшић IV3
Погодака: 941

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .