Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Ученички парламент као креатори климе подршке породици – изазови и могућности

Датум креирања: среда, 14 октобар 2015

Другог дана Дечје недеље, 6. 10. 2015. одржана је интерактивна седница седамдесет средњошколаца из целе Србије са темом „Ученички парламент као креатори климе подршке породици – изазови и могућности“.

Говорило се о процедурама против дискриминације у школи, функционисању везе школа-породица, начинима за подршку деци из породица у кризи… Седницу је отворила представница Народне скупштине Маја Гојковић.
Нашу школу су предстваљале предсеница Ученичког парламента Ања Годић и школски психолог Оља Ивковић.

slika1   slika2
Погодака: 607

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .