Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Дан примирја у Првом светском рату

Created: Monday, 13 November 2017

prvi svetski rat srpski vojnikУ суботу, 11-ог новембра био је државни празник поводом примирја у Првом светском рату, од кога је до данас прошло 99 година.

Први светски рат упамћен још као и Велики рат. Вођен је између два велика војна блока Савеза Атанте (Русија, Француска, Велика Британија, Јапан, Србија...) и Савеза централних сила (Немачка, Аустро-Угарска, Италија). Повод  за избијање рата био је атентат на Франца Фердинанда, Аустро-Угарског престолонаследника у Сарајеву 28.06.1914. године.

Рат је након  4 године, 11.11.1918. године, окончан потписивањем  неколико мировних споразума.

Наша Гимназија је као и прошлих година обележила овај празник, наиме, професорка историје, Снежана Стећук, је на својим часовима приказивала презентацију о Првом светском рату, како би указали на важност дана примирја, давне 1918. године.

220px NatalijinaRamonda

Hits: 576

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .