Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

МЕЂУНАРОДНИ ДАН СТУДЕНАТА И СРЕДЊОШКОЛАЦА

Created: Saturday, 18 November 2017

         И ове године обележили смо Међународни дан студената и средњошколаца у знак сећања на велике студентске протесте који су одржани у Прагу 17. новембра 1939. године.

Студенти су протестовали против нацистичке окупације. Ђаци Ученичког парламента предложили су да се Дан средњошколаца обележи тако што ће ученици и запослени у школи заменити улоге. Ученици су имали недељу дана да се пријаве код наставника и осталих запослених, а запослени би онда припремили њихова задужења. Током замене улога ђаци су били веома ангажовани и озбиљно су схватили своју улогу. Ђаци који су имали улогу чистачица заиста су чистили ходнике, кували кафу и чај за наставнике, док су они који су имали улогу домара радили све што се од њих тражило. И директор је имао своје заменике. Ученици који су имали улогу да мењају своје наставнике нису имали једноставан задатак. Морали су да припреме наставне јединице за тај час и да пред својим одељењем и наставником презентују припремљено.

 

Hits: 768

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .