Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Дани Милутина Миланковића

Created: Wednesday, 11 October 2017

Час науке посвећен Милутину Миланковићу, путнику кроз васиону и векове, одржан је 10.октобра 2017.године на платоу ОШ у Старом Сланкамену.


У уводном делу часа била је приказана изложба и пројекција филма о животу и делу Милутина Миланковића.
О научном раду нашег истакнутог научника говорили су:
Проф. Милан Предојевић, председник СО Инђија ,
Мр Славко Максимовић,председник Удружења Милутина Миланковића и Проф. др. Душан Николић, ректор Универзитета у Новом Саду.

Проф. др. Слободан Кнежевић са Рударско-геолошког факултета Универзитета у Београду, одржао је предавање под називом Климатске промене у квартару као узрок стварања седимената Београдског изворишта

За културно-уметнички програм били су задужени КУД „Соко“ из Инђије и студент Академије уметности у Београду

Часу су присуствовали ученици:
1) Кошњак Тамара IV4
2) Драговић Слободанка IV4
3) Винчић Јована IV3
4) Бркић Младен IV3 ,

и проф. Биљана Булатовић

Hits: 570

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .