Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Ноћ истраживача 2018

Created: Friday, 05 October 2018

И ове године наша Гимназија учествовала је на манифестацији "Ноћ истраживача", 28. септембра.Гимназијалци су математику, хемију, физику и ликовно представили на забаван начин деци, а и старијим пролазницима. 

 Кристина Ћалић, Драган Весић, Снежана Јакшић и Душица Цревар уз помоћ професорке Марте Куљевацки припремили су разне математичке трикове. Ученице II3 Кристина Вученовић и Марија Мандић у сарадњи са професорима Драганом Аврамовићем и Биљаном Мириловић приказале су експерименте вулкан и хемијски коктел. Сара Милошевић, Теодора Богдановић и Милица Нуждић држале су презентацију на тему "Физика кроз векове". Њихов ментор била је професорка Данијела Јовановић. Зорана Бијелић и Никола Вученић заједно са професорком Мајом Ајбек заинтересовали су пролазнике о фрушкогорским манастирима и њиховим лепотама. Наш циљ био је да показемо нашим суграђанима колико је наука занимљива. Надамо се да смо и ове године оправдали очекивања и приказали Гимназију у најбољем светлу.

Исидора Петрушић

Hits: 315

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .