Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Посета музеју

Created: Wednesday, 17 October 2018

 

У пратњи наставнице физике Биљане Булатовић, 06. октобра реализована је посета Техничким музејима и Галерији природњачког музеја у Београду.


Ученици су имали могућност да се упазнају са сталном поставком музеја - предмети који сведоче како се некада живело и радило у Србији, галеријом играчака, изложбом „Дунав у Србији“ и да посете научну играоницу осмишљену тако да промовише учење кроз откривање, учествовање, експериментисање и непосредан контакт с научним изазовима, које су у потпуности оправдала циљ посете.
У згради београдске болнице видели су сталну поставку „Медицина кроз векове“ (део Музеја технике и науке), научили о дијагностиковању и лечењу различитих болести о којима сведоче скелетни остаци, патолошки препарати, медицински инструменти, уређаји и апарати.
Даље су имали прилику да посете Музеј аутомобила и упознали се са историјским развојем ове моћне индустрије.
У Галерији природњочаког музеја ученици су чули занимљиву причу о отровним стварима на земљи, од биљака и животиња до отровних хемијских елемената и једињења.

Hits: 614

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .