Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Посета Крупњу

Created: Thursday, 25 October 2018

Чланови географско-историјске секције реализовали су посету Крупњу.
Излет је реализован 17.10.2018. године. На пут је кренуло 16 ученика. Водиле су их професорке Лиљана Жижић и Снежана Стећук.


У Текеришу ученици су посетили Спомен-костурницу посвећену Церској бици, првој српској савезничкој победи у Великом рату, Спомен-чесму и музејску поставку Церске битке.
На платоу Мачков камен проф. историје С. Стећук одржала је јавни час историје о Дринској бици, док је ученица Милица Пувача прочитала писмо Надежде Петровић.
У Крупњу посетили су Спомен-цркву Вазнесење Господње и Спомен-костурницу где се налази део посмртних остатака са Мачковог камена.
У црквеном комплексу Добри Поток посетили су цркву Св. Успења Пресвете Богородице.

Hits: 678

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .