Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Европски дан језика

Created: Friday, 27 September 2019

У нашој школи, 26. септембра 2019. године, поводом Европског дана језика одржан низ активности и радионица на свим часовима страних језика. Главни циљ обележавања овог дана била је промоција учења језика као и важност подизања свести о културолошкој разноликости у Европи.


Професорка немачког језика и књижевности Сенка Свилар, са својим ученицима разговарала је о важности знања страних језика, живим и мртвим језицима, као и о европским породицама језика.
„Током људске историје велике цивилизације су падале, друштва су нестајала, древни богови су заборављени али језик је опстао, он се попут и самог живота на земљи само мењао и задржавао своје корене. Сам језик јесте изградио цивилизацију и друштво, појединцу је објаснио астрофизику, генетику и филозофију али и апстрактна осећања и лепоту и на крају донео му сврху и улогу у животу.“ написао је Никола Дукић IV3 у свом раду који је припремио овим поводом.

Гимназија.инфо

Hits: 431

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .