Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Ноћ истраживача 2020.

Created: Monday, 30 November 2020

Ученици другог разреда наше школе Огњен Живковић, Матеја Борковић, Драгана Вученовић и Ана Веселиновић у сарадњи са професорком физике Данијелом Јовановић и професорком биологије Драганом Милошевић Чакић представљали су нашу школу на 11. европској "Ноћи истраживача".

Приказали су експерименте из физике: "Соларни панел са покретним колектором" и "Физичке карактеристике боја сунчевог спектра и како њихове карактеристике утичу на психу и расположење" и извели експерименте из биологије: "Издвајање хлорофила из листа и раздвајање пигмената" и "Изолација ДНК". Користећи своје знање и машту ученици нас сваки пут увере да наука може бити занимљива и практична.

 

Hits: 369

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .