Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Осликавање платоа и Летња школа фракталног цртања

Датум креирања: четвртак, 16 јун 2022

Ученици наше школе су у оквиру предмета уметност и дизајн учествовали у пројекту "Осликавање платоа" код галерије Куће Војновић, у сарадњи са Културним центом и Општином Инђија.

Наша ученица Ања Анђелковић освојила је прво место на конкурсу за најбоље идејно решење за осликавање платоа . Наши вредни ученици су потпуно променили изглед платоа! Направили смо прелеп кутак за уживање и одвијање разних манифестација у току лета.
Једна од њих је "Летња школа фракталног цртања" која ће се одржавати прве и последње среде у јулу и августу од 1800-2000 и ту настављамо наше дружење. Школа је бесплатна, материјал је обезбеђен. Дођите да уживамо заједно!

 

Погледај на Фејсбуку

Погодака: 222

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .