Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Посета Планетаријуму и Галерији природњачког музеја у Београду

Датум креирања: понедељак, 09 октобар 2017

Дана,07. Октобра 2017. године, према Плану стручног већа природних наука,реализована је посета Планетаријуму астрономског друштва ,,Руђер Бошковић’’ и Галерији природњачког музеја у Београду.

Ученици су имали прилику да допуне и прошире своја знања из физике/астрономије о планетама кометама, вештачким сателитима, круговима небеске лопте (еклиптика, небески екватор, меридијански круг, деклинациони круг и др.), странама света, небеским половима итд.
Посета је успешно реализована,уз постигнуте образовно-васпитне циљеве који ће имати дуготрајни и позитивни ефекат на развој наших ученика.
Вођа групе била је професорка Биљана Булатовић.

Залазак сунца 22. децембра 2014. године

Датум креирања: петак, 26 децембар 2014

Фотографије заласка сунца изнад Инђије 22. децембра 2014. године на дан зимске краткодневнице...

Опширније...

Наставни програм

Датум креирања: уторак, 29 октобар 2013

Преузми наставни програм

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .