Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Коначне ранг листе са окружног такмичења из биологије 2022. године (I разред, II разред, III разред, IV разред)

Created: Friday, 13 May 2022

Коначне ранг листе са окружног такмичења из биологије 2022. године:

I разред   II разред   III разред     IV разред

 

Ранг листе са окружног такмичења из биологије

Created: Wednesday, 11 May 2022

Ранг листе са окружног такмичења из биологије за јужо-бачки и сремски округ, одржаног 8.5.2022. године:

Јужно-бачки округ:

I разред

II разред

III разред

IV разред

Сремски округ:

I разред

II разред

III разред

IV разред

Изјава о добровољном учешћу

Created: Wednesday, 04 May 2022

Сви учесници окружног такмичења из биологије које ће се одржати у недељу 08.05. 2022. у Гимназији потребно је да попуне Изјаву и да је понесу са собом.

Семинар „Стопама првих ботаничара“

Created: Friday, 28 September 2018

Покрет „Горана" Новог Сада организовао је семинар „Стопама првих ботаничара“ који се одржавао прва три викенда у септембру.

Read more ...

Републичко такмичење из биологије

Created: Tuesday, 21 April 2015

Са одушевљењем вас извештавамо о резултатима са окружног такмичења из биологије.
Пет ученика наше школе пласирало се на републички ниво такмичења. Честитамо нашим ученицима: Хелени Теодоровић, Милици Гашић (прва година), Ирини Тепшић (трећа година), Милани Босанац и Јовану Букоровићу (четврта година). Честитамо и поносним менторима Татјани Кртинић, Елијани Мандић и Горани Лукић.

Read more ...

Међународни дан ДНК

Created: Thursday, 08 May 2014

The European Society of Human Genetics, поводом међународног дана ДНК (DNA DAY - 25. април), организовало је наградни конкурс за писање есеја о савременим достигнућима у хуманој генетици, а која се односе на утицај генске основе на когнитивне особине човека. На конкурс је пријављено 163 есеја из 17 Европских земаља, од којих је поред 3 награђена рада, још 13 радова похваљено, а међу њима и рад ученик III разреда наше школе Даниела Давидова.

Read more ...

Предавање о матичним ћелијама

Created: Friday, 01 February 2013

Ученик гимназије Радош Бумбић у среду 06.02.2012. у 12:45 у учионици број 12 одржао је предавање на тему "Матичне ћелије, њихов значај употреба и потенцијал"

Read more ...

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .