Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Изложба "Диносауруси Аргентине - Џинови Патагоније"

Датум креирања: среда, 27 април 2011

10. X 2009. године ученици II разреда Гимназије посетили су изложбу  „Диносауруси Аргентине – Џинови Патагоније“ у импулс холу хотела Континентал у Београду.

На овој изложби ученици су могли више да науче о ендемичним врстама диносауруса  Јужне Америке, живом свету на територији Србије у доба мезозоика. У Галерији Природњачког музеја на Калемегдану, погледали су поставку изложбе „Рибе“ и представљене комерцијалне али и ретке врсте риба различите таксономске припадности, величине и облика. Било је времена и за шетњу по Калемегдану и Кнез Михаиловој  улици.

Погодака: 684

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .