Гугл учионице

virtuelna ucionicaGoogle учионице Гимназије су сервиси за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. За приступ учионицама обратите се предметним наставницима . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Eдукацијa ученика о допингу у спорту

Created: Wednesday, 28 March 2018

 У среду 21.03. ученици Наталија Ћалић и Борис Тиркајла, из медицинске школе ''7. април'' из Новог Сада одржали су едукацију ученика о допингу у спорту. Ученици ове школе су са завршеним курсем за едукаторе добили лиценцу и обавезу да шире свест о допингу у спорту, у организацији ''антидопинг агенције Србије''. Едуковано је преко педесеторо ученика трећег и четвртог разреда. Циљ је био да се покаже да у данашњем спорту човек иде преко граница издржљивости и узимањем недозвољених супстанци ризикује своје физичко и психичко здравље. Спорт би требало да буде само један животни сегмент у коме ћемо свакодневно побеђивати сами себе и бити бољи од себе самих, како би, као и у животу, у културној, духовној, и образовној сфери, достизали свој максимум.

Окружно првенство у скијању

Created: Friday, 09 March 2018

5. марта на Дивчибарама одржано је окружно првенство у скијању. Учешће су узеле основне и средње школе из Срема. На старту се појавило 86 учесника. Гимназију су представљали: Ђорђе Трбовић I3, Ђорђе Ђаниш I3 и Миљан Шево II4. Ђорђе Трбовић је освојио 2. место, са временом 17,43, а Миљан Шево 3. место, са временом 17,46, док је Ђорђе Ђаниш остао без пласмана због пада. Стаза је била изузетно тешка због лошег квалитета снега, који се топио, а и магла која се није подигла до краја такмичења је додатно отежавала услове.

 

Општинско такмичење у кошарци

Created: Thursday, 08 February 2018

Јуче је у спортској хали у Инђији одржано општинско такмичење из кошарке у мушкој и женској конкуренцији. Наши кошаркаши су у првој утакмици убедљиво славили против ТШ ''Михајло Пупин'' и пласирали се у финале где их је чекала екипа СШ ''Др Ђорђе Натошевић''.

Read more ...

Треће место у стрељаштву на школској олимпијади

Created: Friday, 27 May 2016

Ученици наше школе на школској олимпијади освојили су треће место у стрељаштву. Тим поводом одлучили су да заједно са професором физичког васпитања, Миланом Кресојевићем, одговоре на пар питања и са нама поделе своје утиске:

Да ли сте очекивали да ћете заузети једно од прва три места?
-С обзиром на конкуренцију и значај такмичења, само остварење учешћа на једној оваквој манифестацији било је довољно. Али, ако то обично бива, када се учествује на неком такмичењу, онда се бори за резултат.

Како вам се свидела организацијом такмичења?
-Организација је била одлична. Смештај је био војнички, несвакидашњи, али брзо смо се навикли, тако да смо из касарне изашли са једним искуством више.

Колико дуго сте се спремали за такмичење?
- Припреме су почеле од званичног првенства општине, па округа, све до квалификација за школску олимпијаду, као и пред само такмичење. Сваки дан смо тренирали у стрељачком клубу „Младост“. Марљиво смо радили, а продукт тог рада је и резултат који смо остварили.

Да ли сте се зближили са ученицима других школа или је ипак преовладало ривалство?
- На оваквој манифестацији у којој учествују најбољи из свих региона Републике Србије, свакоме је циљ био битан. Али на крају је ипак преовладало пријатељство, а ми смо стекли ново познанство и можда будуће пријатељство са другим ученицима.

Још једном честитамо Бранку, Радету и Душану на освојеном трећем месту. Надамо се да их чека још много успеха у будућности.

Исидора Петровић III1

Општинско такмичење у стрељаштву

Created: Wednesday, 01 April 2015

Одржан је општински ниво такмичења у стрељаштву за основне и средње школе. Ученици наше школе били су изузетно успешни:

Read more ...

Окружно првенство у скијању

Created: Tuesday, 17 March 2015

skijanje okruzno 2015 2Окружно првенство у скијању за основне и средње школе одржано је 12.03.2015. на ски-стази на Дивчиварама. Уз праву зимску идилу, у сред марта месеца и уз учешће око 100 ученика и наставника као и координатора за школски спорт, ученици инђијских основних и средњих школа постигли су запажене резултате.

Read more ...

Награде за школски спорт у 2013/2014 години

Created: Tuesday, 03 February 2015

nagrade 2У организацији Савеза за школски спорт Срема, са седиштем у Инђији, у Руми је 29. јануара, у холу Културног центра, организована једна спортска свечаност. Реч је о додели награда за школски спорт.

Read more ...

Школско првенство Србије у каратеу

Created: Thursday, 11 December 2014

Инђијски школарци били су више него успешни на Школском првенству Србије у карате спорту.

Read more ...

Спортска такмичења за школску 2014/15. годину

Created: Wednesday, 03 December 2014

Иако смо за 2013/14. школску годину рекли да је била спортска година, и ова година је започела веома успешно.

3. септембра одржано је окружно првенство у пливању и наши ученици су се пласирали на републички ниво такмичења.

Read more ...

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .