Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Окружно првенство у малом фудбалу

Датум креирања: петак, 18 март 2011
Окружно првенство у малом фудбалу

 

Окружно првенство  у малом фудбалу одржано је у  хали спортова у Инђији 17. марта 2011. године. На овом такмичењу учествовало је свих седам екипа са територије сремског округа . Гимназијалци су у првој утакмици победили екипу из Пећинаца са 6:4.

У полуфиналу савладали су екипу из Руме резултатом 4:2, да би се у финалу састали са екипом из Старе Пазове.  И у овој утакмици гимназијалци су славили са 3:2. Прве две утакмице су биле  неизвесне  јер је Гимназија у почетку губила, али су до краја успели да стигну противника и победе.

У финалној утакмици гимназијалци су повели са 2:0, касније и 3:0, да би их у самом финишу екипа из Пазове сустигла на 3:2, али су наши момци успели да одрже предност до краја и пласирају се на међуокружно првенство које ће се одржати највероватније у Ваљеву.

За најбољег играча турнира проглашен је гимназијалац, Кривошија Милутин, а за најбољег стрелца опет гимназијалац , Благојевић Војислав.

 

 

Read more http://www.gimnazijain.edu.rs/gimnazija/index.php?option=com_k2&view=item&id=150:okruzno-prvenstvo-u-malom-fudbalu&Itemid=223

Погодака: 801

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .