Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Окружно првенство у скијању

Датум креирања: уторак, 28 фебруар 2012

DSCN1024Окружно првенство у скијању одржано је у петак, 23. фебруара.2012. на ски-стази на Дивчибарама.

На такмичењу је учествовало 130 ученика, ученица и наставника из свих седам општина сремског округа. Ски стаза није била превише напорна јер је безбедност учесника организаторима била на првом месту. Зорић Милош и Стојановић Елизабета обоје из инђијске Гимназије заузели су 2. места, Стојановић Мирјана , такође из инђијске Гимназије морала да се задовољи 4. местом, док је Гајић Никола заузео 9. Место

Б.М

Погодака: 618

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .