Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Такмичења у џудоу

Датум креирања: понедељак, 12 март 2012

На сениорском првенству Војводине у џудоу одржаном 03.03.2012. године Александра Ђорђевић ученица Гимназије изборила је пласман на државно првенство. 

saka i rade spvИако је тек ове сезоне прешла из кадеткиња у јуниорке Александра је на првенству Војводине доказала да јој је место на државном првенству. Она је своје мечеве одлично одрадила иако је изгубила у борби за треће место изборила је пласман на првенство Србије за сениорке јер је квота у њеној категорији била 7. 

klisa 2012 sakaНа међународном турниру који је одржан 10. и 11. марта на Клиси у Новом саду Александра Ђорђевић je освојилa бронзанo одличјe.

У изузетно јакој конкуренцији такмичара из Русије, Израела, Ирске, Француске, Шведске, Румуније, Бугарске, Мађарске, као и из држава бивше Југославије Александра је ипак успела да се домогне медаље.

Желимо јој срећу на државном првенству које ће се одржати у Нишу 17. марта 2012. год. 

 

Погодака: 718

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .