Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Спортска такмичења за дан школе

Датум креирања: четвртак, 17 мај 2012

Поводом Дана школе одржана су спортска такмичења, и то финална утакмица у малом фудбалу између одељења IV-4 и II-1,2 и ревијална утакмица у рукомету, између екипе матураната и остатка Гимназије.

Rukomet dan  ŠkoleУ финалној утакмици у малом фудбалу матуранти су водили резултатом 3:1, међутим у самом финишу утакмице мешовита екипа друге године је успела да преокрене резултат и победи са 4:3, тако да је шампион школског такмичења за ову школску годину мешовита екипа одељења II-1,2.

Утакмица у рукомету је била неизвесна до самог краја. Матуранти су успели да изједначе у последњим секундама и да дођу до продужетка. Резултат после регуларног дела је износио 12:12. У продужетку утакмице матуранти су били прецизнији и више су желели победу, тако да су на крају славили са 14:12. Ово је била прва утакмица у рукомету оваквог типа, а организована је на захтев ученика. С обзиром да су се ђаци лепо завављали, трудићемо се да с овом праксом наставимо и убудуће.

Б.М.

Погодака: 889

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .