Виртуелна учионица

virtuelna ucionicaВиртуелна учионица Гимназије је сервис за учење путем интернета (учење на даљину) који омогућава самостално учење и олакшава савлађивање градива. Могу да га користе сви ученици гимназије. После регистрације и пријављивања на систем постају вам доступни садржаји који се ту налазе као што су лекције, тестови, литература. . .

Портал мој есДневник

Parental ControlsПортал за родитеље и ученике  мој есДневник омогућава лакше праћење учења и владања ученика. Родитељи и ученици овде могу погледати тренутне оцене ученика из свих предмета, као и оцене из претходних школских година. Такође, овде можете видети и податке о изостанцима ученика, као и о њиховом понашању и владању на часу . . .

Олимпијада ученика Републике Србије

Датум креирања: четвртак, 17 мај 2012

На Олимпијади ученика републике Србије, која је одржана од 9. - 14. маја, ученици Гимназије су наступили на такмичењу у стрељаштву и пливању. Домаћин такмичења у стрељаштву била је наша општина.

PlivanjeТакмичење у стрељаштву је одржано у среду , 9. маја у инђијској хали спортова. Пласман на ово завршно такмичење изборио је Алимпијевић Марко из одељења I -3. Марко није успео да испуца свој најбољи резултат, тако да није могао да се домогне медаље.

На такмичењу у пливању, које је одржано у недељу 13. маја на базенима спортског центра „Милан- Гале Мушкатировић" у Београду, право наступа имало је троје наших ученика, и то: у дициплини 100 м. слободно - Андрић Милан III-4, у дициплини 100 м. слободно за девојке Јанковић Јована III-4 и у дисциплини 100 м. прсно Марчета Теодора IV-3. plivanje 1Међутим, нико од њих није успео да оствари значајнији резултат. Андрић Милан је у својој групи испливао пето време, док су Јована и Теодора дисквалификоване због тога што девојкама по одлуци Пливачког савеза Србије није дозвољен наступ у дводелним купаћим костимима, а о чему школе нису благовремено обавештене, него тек на лицу места. Овом приликом стављамо примедбу организаторима што су сву децу која су из истог разлога дисквалификована оставили без ужине и без мајица, коју је требало да добије сваки такмичар.

 

Б.М.

Такмичење у стрељаштву

Погодака: 883

Јутјуб канал

youtube logoЈутјуб канал Гимназије је место где се објављују видео садржаји о Гимназији, снимци разних дешавања и ученичких активности, као и занимљиви радови. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења актуелноси везаних за гимназију

Фејсбук страница

facebook logoФејсбук страница Гимназије садржи основне информације о Гимназији, као и разна обавештења. Уколико се пријавите добијате могућност лакшег праћења дешавања у гимназији као и бржег добијања информација . . .